Kontinentální postele

Domů | Detail článku

Diamond Dreamland


Diamond Vogue 180x200cm

 

Postel Dreamland se skládá ze 2 kusů funkčních základen, nohou a čela, které je čalouněné stejnou látkou i ze zadní části, aby postel mohla stát solitérně v prostoru. Základny mohou být pevné nebo s úložným prostorem.

Postel na obrázku je čalouněná typem látky Ege 09. Svým netradičním konceptem adaptibilní postele je Dreamland jako zrozený do ubytovacích a hotelových zařízení

Možnost výběru látky ze vzorníků a výroby ve Vámi požadovaném rozměru.

Postele i matrace vyrábíme ve všech běžných rozměrech a také v prodloužených dělkách.

 

- box -  2 x 90 x 200 x 30 cm

- čelo - 10 x 230 x 141 cm

- nohy - 12 cm

- matrace - 180 x 200 x 30 cm

 

Cena postele : 45 171,-

Cena matrace : 31 845,-

Celková cena : 77 016,- 

     

Na objednávku 5 - 9 týdnů

Matrace Dreamland

- 180 x 200 x 30 cm

- taštičkové pružiny individuálně uložené

- ortopedická vrstva

- antibakteriální tkanina

- stupnice tvrdosti 1 2 3 4 5

 

- k posteli můžete vybrat i jiný typ matrace z naší nabídky v jiné tvrdosti.

- všechny matrace lze kombinovat se všemi typy postelových základen a rámů.

 

Navštivte náš showroom nebo nás kontaktujte

Tel : 775 090 179


 

Výběr kvalitního dřeva

 

Pro výrobu všech postelí a dalšího nábytku je vybíráno kvalitní dřevo teakové a mindi, které prochází důkladnou kontrolou. Čím starší je strom, tím je lepšího také jeho kvalita. Obzvláště pro přiznané dřevo u celodřevěných nábytků je také důležité z které části stromu daný kus pochází. Vzhledem k tomu, že dbáme na ekologii a vážíme si stromů jako živých společníků, všechny stromy použité pro výrobu nábytku jsou schváleny vládními orgány pro jejich těžbu, což dokládají také licence právě vládou vydané.

 

 

 

 

 

 

Vysoušení dřeva

 

Po pečlivém výběru dřeva nastává čas sušení. Vzhledem k tomu, že dřevo obsahuje až 50 % vody,  je nezbytné, aby prošlo procesem vysoušení, kterých se používá několik. Naše dřevo pro výrobu nábytku prochází 12 denním procesem vysoušení ve speciálních sušárnách. Jedná se o velmi důležitý proces, ve kterém je nezbytné zbavit dřevo vody a vlhkosti, aby se nekroutilo a nedocházelo k praskání.

 

 

 

 

 

 

Truhláři a čalouníci

 

Ve chvíli, kdy je dřevo připravené, vysušené a opracované přichází na řadu truhláři, kteří dle zadaných rozměrů vyrábí korpusy postelí. Všechny části korpusu jsou vyrobeny pouze z masivního dřeva, které právě přijelo z procesu sušení. Na spojování jsou použity pouze klínky a šrouby, nepoužíváme žádná lepidla.

A hotový rám se může začít čalounit Vámi vybranou látkou ………. Každý překlad, knoflík stejně jako všechny čalounické práce jsou prováděny ručně.

 

 




Zajímá Vás, jaké máme další kontinentální postele?


ZOBRAZIT VŠECHNY




Dopřejte si to nejlepší.

Luxusní postele a matrace za nejlepší ceny na trhu. Skladem i na zakázku podle Vašich požadavků.

DOPRAVA

O nic se nestaráte. Dopravu, stěhování, rozbalení i montáž a odvoz včetně skartace balícího materiálu zajišťuje profesionální stěhovací firma.